Mededeling van het bestuur

Hellevoetsluis, 08-06-2021

Beste leden Young Uniper, bestuur personeel vereniging Uniper, werknemers Uniper.
Hedenmiddag hebben wij als bestuur personeel vereniging een gesprek gehad met de heer Veenendaal, de opvolger van Henri Gunneweg.
Henk Veenendaal is als interim in functie voor onbekende periode.

Het was een positief gesprek en Henk staat zeer positief tegenover het functioneren van een personeel vereniging. Rien en ik hebben in het kort verteld over het functioneren van de PV tot heden. Wij staan zeer positief tegenover een nauwe samenwerking met jonge mensen uit de huidige werk organisatie. Henk staat daar ook zeer positief tegenover vooral na de Corona crisis welke hopelijk weer een stuk normaal leven toelaat.

Hij spreekt dan ook zijn hoop uit dat wij als oud PV kans zien om een aantal jonge mensen te motiveren met elkaar in contact te treden om gezamenlijk op redelijk korte termijn iets te kunnen organiseren.

De personeelsvereniging heeft in ieder geval nog in zijn agenda staan om in de maand september een gemeenschappelijke middag te organiseren in de vorm van een golfmiddag en/of golfclinic en daarnaast nog voor sinterklaas een gezellige middag voor de kinderen.

Wij hebben reeds een aantal gesprekken gehad met Young Uniper mensen
Mara Wustman, Dennis de Waal en Alex van Putten.
Wij spreken de hoop uit dat er naast deze mensen nog een aantal positief gestemde mensen “vooral vanuit de Maasvlakte” willen mee denken, mee werken voor een actievere vereniging voor de medewerkers van nu en in de toekomst.
Gerard Franx
Namens bestuur personeelsvereniging Uniper.
Dit bericht is geplaatst in Bestuur. Bookmark de permalink.