Reünie 15 februari 2018

Aan alle (oud) medewerkers:
van de centrales en EZH/TZH in de provincie Zuid Holland

Beste ( oud) collega’s,

Volgend jaar op donderdagmiddag 15 februari 2018, vanaf 13.30 tot 17.00 uur, organiseert de Personeelsvereniging Uniper een reünie. Dit voor alle (en oud) medewerkers.
Veel van onze oud collega’s hebben we n.l. niet meer gezien na hun pensionering.

De personeelsvereniging grijpt deze laatste kans aan om alsnog oud collega’s te ontmoeten. Want na het sluiten van de centrales wordt de kans om elkaar te ontmoeten en gezellig over vroeger te praten steeds kleiner. Dit laat zich al blijken uit het feit dat wij geen gebruik meer kunnen maken van de kantines.
Overdag en avonds mag niemand meer de terreinen op van de nog bestaande centrales.

Wij hebben de beschikking in Dordrecht over een sportkantine waar 125 personen kunnen vertoeven. Wij verwachten een grote toeloop en vragen u dan ook om, en dat vinden we echt heel spijtig , zonder partner te komen naar deze reünie.

Wij het bestuur van de p.v. Uniper willen deze middag graag voor u verzorgen en vragen het volgende: Hebt u nog foto’s uit uw actieve loopbaan, zo ja stuur deze naar ons toe (adres zie onder) met op de achterkant je naam en adres dan krijgt u deze na de reünie weer terug.

Wij zijn vele oud collega’s uit het oog verloren dus vragen wij u: geef het door geef het door. Wat moet u doen om naar deze reünie te komen:
Het bijgesloten formulier zo snel mogelijk in te vullen en op te sturen (eventuele foto’s meesturen). Zodra er voldoende aanmeldingen zijn kunnen wij verder met de organisatie.

Aan iedere activiteit zit ook een kostenplaatje.
Wij vragen voor de leden van de personeelsvereniging Uniper € 5,00 en
niet leden € 10,00 voor de kosten.
Daar staan gratis hapjes en drankjes tegenover.
Zodra we van u de € 5,00 of de € 10,00 binnen hebben staat u genoteerd als deelnemer.

Ook op onze site kunt u alle informatie vinden.
Bankrekeningnummer NL17INGB0009109857 t.a.v. Personeelsvereniging E.ON Benelux.
Onder vermelding van Reünie oud medewerkers.

Meer informatie is er nog niet maar met deze brief hopen we een begin te hebben gemaakt voor een leuke middag met oud collega’s. Ook op onze site kunt u alle informatie vinden.

INSCHRIJFFORMULIER REUNIE 2018

Let op! De juiste informatie hier vermeldt kan indien nodig nog wijzigen.