Oproepen

Gaat u binnenkort met pensioen of kent u iemand die met pensioen is of gaat? Wij zijn op zoek naar beheerdersechtparen voor vakantiepark Boszoom in Rhenen.

Park Boszoom bestaat uit 15 bungalows waarvan 14 bungalows heel het jaar door worden verhuurd. Bungalow Cunera is alleen voor de beheerders. Die logeren daar gratis voor een periode van 4 tot 6 weken aan een stuk.

Beheerders zijn gastvrouw en gastheer op ons park. Zorgen dat de huurders netjes worden ontvangen en dat die goed worden voorzien van lakenpakketten, een schone bungalow en vooral van goede adviezen voor een plezierige vakantie. Dat is de opzet van dit systeem dat al 25 jaar tot volle tevredenheid werkt. Naast deze taken doen veel beheerders ook de dagelijkse werkzaamheden op het park. Variërend van kleine klusjes in de bungalow tot beperkt terreinonderhoud. Dat is uiteraard geen bomen kappen, maar wel bladblazen of het gras maaien op de motormaaier.

Alle beheerders zeggen het: “Het is zeker geen vakantie, maar het is ook geen echt werk……..” Je bepaalt zelf wat en wanneer je doet. Uiteraard moet het werk wel gebeuren en moet je daar wel geschikt voor zijn. Mensen die gastvrij zijn en bereid zijn anderen te helpen en te adviseren, die handig zijn en er niet tegen opzien om af en toe een klusje te doen. Het zijn mensen die onmisbaar zijn voor zowel de Vakantieoorden Energie als voor de huurders. De beheerdersechtparen hebben bovendien onderling vaak ook een goede band en doen naast hun beheeractiviteiten ook andere technische- en andere werkzaamheden voor ons. Kortom: een plezierige en zeer gewaardeerde en nuttige invulling van je beschikbare tijd, waar veel voldoening uit verkregen kan worden. Wie wil dat nou niet?

Wij hebben ruimte voor nieuwe beheerdersechtparen. Herkent u zich in het profiel van enthousiast, niet onhandig en gastvrij ingesteld echtpaar dat graag bijdraagt aan het plezier van anderen ?
Neem dan contact op met ons via
c.jager@vakantieoordenenergie.nl of bel Carla Jager op 06-51354049.