Doedag op 29 september 2022

Personeelsvereniging UNIPER nodigt haar leden uit om
in te schrijven voor de jaarlijkse Doedag op 29 september 2022.

Het is de laatste Doedag onder de vlag van de PV Uniper voor
de opheffing van de PV. U dient op eigen gelegenheid naar Gouda te reizen
waar u om 10:00h verwacht wordt bij het Hofje van Jongkind.
In de nabijheid van het Hofje zijn voldoende, betaalde, parkeergarages.

De prijs voor leden bedraagt € 25,00 per persoon.

Opgeven bij Rien Lindsen, en betalen via Bank:
NL17INGB0009109857
ten name van: Personeelsvereniging E.ON Benelux
O.v.v. Doedag Gouda

TIJD     PROGRAMMA
10.00 – 10.45  HOFJE VAN JONGKIND
Sandhya en Eugene heten u welkom in de Zeugstraat in Gouda. Op deze unieke locatie bevindt zich de koffie en lunchbar waar tussen de oude muren en in de voormalige binnentuin uit 1702 ook koffie gebrand wordt.  Waan je terug in de tijd toen zich hier nog een hofje bevond, en geniet van de verse zelf gebrande koffie en de heerlijke zelfgemaakte gerechten. Een oase van rust in het stadscentrum van Gouda, een unieke combinatie van modern en oud, een onvergetelijke beleving.

11.00 – 12.30  STADSWANDELING MET HET GOUDSE GIDSEN GILDE
Met een stadswandeling onder leiding van een ervaren gids, bent u verzekerd van een afwisselende kennismaking met het historische centrum van Gouda. Diverse themawandelingen: Historische, hofjes-, water-, literaire-, ketterse-, gevelstenen- en kaaswandeling.

12.30 – 13.45  BELVEDÈRE
Sinds 1886 bevindt zich op de hoek van de Hoogstraat en de Markt Restaurant Belvedère. Er wordt alleen gewerkt met dagverse producten en er worden seizoensgebonden specials geserveerd. Keuken: Frans en Nederlands. *lunch inclusief twee drankjes. Gouds momentje

14.00 – 15.00  SINT-JANSKERK
De kerk is met haar 123 meter de langste kerk van Nederland en beroemd om haar Goudse glazen. Sinds 1 januari 2018 onderdeel van Het Grootste Museum van Nederland.
Audiotour inbegrepen en beschikbaar in: NL

15.30 – 16.30 REEDERIJ DE IJSSEL
Geniet van de rijke historie van waterstad Gouda! Reederij de IJssel heeft oer-Hollandse schepen in de vaart.  Deze schepen ademen historie, maar zijn tevens voorzien van de gemakken van onze tijd, van comfortabele salon en kuip tot toilet en een welvoorziene kombuis. De grachtenvaart is niet rolstoeltoegankelijk.